Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Uniconta - Et nyt og teknologisk banebrydende dansk ERP system

Uniconta er et ægte Cloud baseret ERP system, der udmærker sig ved at være installeret lokalt som en app, mens data gemmes i skyen. Modsat rent browser baserede systemer, der kun kan afvikles i en browser med de begrænsninger, det medfører i form af dårlig hastighed og manglende performance.

 

 

Fordelen ved Uniconta er bl.a., at selve programmet virker/opleves som en rigtig applikation, og teknisk set giver det langt flere muligheder, end de browser baserede systemer tilbyder.

 

 

Arkitekten bag Uniconta er ingen ringere end Erik Damgaard, der stod bag systemer som Concorde Økonomi, Concorde XAL, Concorde C5 og Axapta. Erik har atter et stærkt team omkring sig, deriblandt velkendte eksperter fra Damgaard-tiden samt nye kræfter.

 

 

Kravene til basis funktionaliteten i et ERP system har ikke ændret sig – det er mere den benyttede teknologi og arkitektur i Uniconta, der er banebrydende.

 

 

I PentaCon A/S har vi testet systemet, og vores erfaring er, at det er meget tilgængeligt og let forståeligt. Funktionalitetsmæssigt kommer Uniconta meget tæt på C5 funktionalitet, og vores vurdering er, at Uniconta er hestehoveder foran blandt andet e-conomic. Vi har sågar med succes konverteret en standard C5 til Uniconta uden problemer.

 

Med Uniconta er der således kommet et reelt alternativ til C5, NAV og SAP Business One.

 

 

Prismæssigt er Uniconta også med helt fremme i feltet - se prisstrukturen her.

  

 

Vi vil gerne vise dig Uniconta – og vil derfor i den kommende fremtid sende indbydelser ud til Uniconta seminarer – så hold øje med din postkasse.

 

Se mere på www.uniconta.com eller download en gratis prøveversion.