Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Uniconta - et komplet og moderne økonomisystem, der hjælper din virksomhed til at blive digital

Moderne ERP system

Uniconta er et komplet og moderne ERP system, der holder styr på alt vedrørende regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister og hjælper din virksomhed til at blive digital. Det er designet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der stod bag systemer som Concorde Økonomi, Concorde XAL, Concorde C5 og Axapta. Erik har atter et stærkt team omkring sig, deriblandt velkendte eksperter fra Damgaard-tiden samt nye kræfter.

 

Fuld fleksibilitet

Selvom Uniconta er et standard  økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du er uafhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

 

Nemt at skifte

Det er nemt at skifte fra f.eks. C5, NAV og e-conomic til Uniconta, så du kan arbejde videre på de velkendte data fra dit gamle system, men i et nyt og mere tidssvarende design.

 

Anbefales af PentaCon A/S

I PentaCon A/S har vi testet systemet, og vores erfaring er, at det er meget tilgængeligt og let forståeligt. Funktionalitetsmæssigt kommer Uniconta meget tæt på den grundlæggende opbygning af C5.
Vi har med succes konverteret flere C5 løsninger til Uniconta uden problemer og foretaget de nødvendige blanket-tilpasninger, og vi hjælper også gerne dig til at komme godt i gang.

 

Se en kort præsentation her:

Klik her

 

Prismæssigt er Uniconta også med helt fremme i feltet - se prisstrukturen her.

Se mere på www.uniconta.com eller download en gratis prøveversion.