Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Minuba

Minuba tilbyder et effektivt digitalt værktøj, der kan give dig fuldt overblik over din virksomheds arbejdsprocesser samt styre timeplanlægning, fakturering mv.

Vi er samarbejdspartnere med Minuba, hvor vi har udviklet en integration mellem Minuba og C5 såvel som Uniconta. Med denne integration behøver du ikke at foretage dobbeltarbejde i din Minuba og dit ERP system.

 

For mere information, klik på et af kasserne herunder.

Minuba integration

Vi har i samarbejde med udviklerne af Minuba skabt en mulighed for integration mellem Minuba og både Uniconta og Dynamics C5, så du nemt kan håndtere ordrer, projektposter, betalingsposter og mange andre elementer mellem disse systemer.

Om Minuba ApS

Med Minuba får du fuldt overblik over alle arbejdsprocesser i din forretning. Det betyder, at du kan følge alle dine sager – fra tilbud til fakturering – og med det samme få indsigt i dækningsbidraget. Det effektiviserer din drift og sikrer en øget likviditet i din forretning.