Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Omdrejningspunktet i PentaCon A/S er økonomi systemer (ERP)

 

 

Hos PentaCon A/S vil du møde et professionelt team af medarbejdere, som har mere end 40 års erfaring i at udvikle IT-løsninger, der er tilrettet den enkelte branche. Det gør os til en erfaren spiller på markedet med et højt kompetenceniveau og en solid forretningsmæssig forståelse.

 

Vores primære fokus ligger på  økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5, Uniconta og KeyBalance. Vi tilpasser og egenudvikler løsninger i C5 og KeyBalance specielt til kundens behov, og vi prioriterer højt, at vore løsninger er integreret direkte i det eksisterende økonomisystem. Det samme foretager vi i Uniconta, hvor det tager form af Add-ons, der spiller sammen med Uniconta.

 

 Vi har endvidere stor erfaring med planlægning og implementering af IT-infrastruktur. 

 

PentaCon A/S logo

Vi bor i Tommerup - midt i Danmark - og har kunder spredt over hele landet.

 

 

 


Hvad kan vi bibringe din virksomhed?

 

PentaCon A/S indgår typisk som sparringspartner i forbindelse med optimering af forretnings-processer - i tæt samarbejde med hver enkelt kunde. Vi hjælper dig med at få overblik over din ERP-løsning, og du bliver fulgt helt over målstregen.

Med den korrekte rådgivning får du mest mulig udnyttelse af din ERP løsning, hvad end det drejer sig om C5, KeyBalance eller Uniconta.

 

 


Vore værdier

 

Vi har et overordnet sæt værdier, som vi bevidst værner om. Disse er karakteriserende på den måde, hvorpå vi agerer overfor vores kunder, kolleger og samarbejdspartnere i det hele taget.

 

 

 

Ansvarlighed

 

Over for de opgaver vi påtager os, hvilket opnås ved at overholde de aftalte tidsfrister og aftalens omfang. Vores fælles mål er at give vore kunder en god og tillidsfuld oplevelse.

 

 

 

Troværdighed

 

En helt afgørende værdi, når kerneforretningen er at beregne vore kunders omkostninger og tidsforbrug. At være troværdig er, at vi som firma lever op til vores ansvar og gør os fortjent til vore kunders tillid.

Vore kunder skal opfatte vores samarbejde som et partnerskab baseret på åben og ærlig kommunikation, anvendelse af sund fornuft, og hvor respekt for kundens budget, tidsplan og fremtidige funktionalitet har højeste prioritet. Ikke mindst skal vore kunder føle, at vi ønsker at opbygge en langsigtet relation.

 

 

 

Team ånd

 

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og derfor stræber vi efter at være en god og attraktiv arbejdsplads, hvor faglighed og fællesskab er i højsædet. Følelsen af at være en del af et team har stor værdi for evnen til at løfte i flok.