Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Ledige stillinger

 

PentaCon søger intern tekniker

Til varetagelse af firmaets interne IT-drift samt indkøb og kundesupport  søges erfaren IT-konsulent, gerne med erfaring inden for intern drift.

 

Din profil

Du har en bred, velfunderet teknisk baggrund - gerne med kendskab til Virtualisering baseret på VmWare, Windows servere, netværk og firewalls, Web-servere mv.
Dine opgaver spænder bredt indenfor teknik, bl.a.:

  • Drift af intern VmWare baseret platform
  • Håndtering af Microsoft produkter som Windows server, AD, SQL Exchange, IIS mv
  • Håndtering af Firewall og netværkskonfiguration, herunder forskellige VPN former
  • Indkøb af hardware og software samt udarbejdelse af tilbud til kunder
  • Klargøring af PC’er og servere
  • Support af kundernes lokale installationer via fjernsupport
  • Gerne kendskab til Open Source-produkter herunder PfSense, TrueNas samt Linux
  • Dansk på højt niveau eller som modersmål, samt engelsk på højt niveau

Da den interne tekniker har en central rolle i firmaet, er det vigtigt, at du kan holde mange bolde i luften samt bevare overblikket i pressede situationer.  

 

Hvem er vi

PentaCon A/S er et ERP/Økonomisystem og IT-konsulent firma, der tilbyder effektive ERP-løsninger specialudviklet til at kunne dække kundens behov. Vi har store erfaringer med økonomisystemerne Dynamics C5 og Uniconta. Vort domicil ligger i Tommerup på Fyn.

 

Hvad følger med jobbet

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden er 8.00 – 16.00 (fredag 8.00 – 15.00). Der er bl.a. mulighed for at indgå i en frokostordning samt tilknytning af pensionsindbetaling, sundhedsforsikring og tilskud til betaling af internet i hjemmet. Løn aftales efter kvalifikation og erfaring.

Har du lyst til at blive en del af PentaCon A/S, så send din ansøgning og dit CV til job@pentacon.dk. Jobsamtaler finder sted løbende, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.