Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Har du styr på din IT-infrastruktur?

Virksomhedens IT-infrastruktur er virksomhedens livsnerve - nedetid betyder tabte arbejdstimer, og dine omkostninger og ressourcer til vedligeholdelse kan hurtigt løbe løbsk.

 

Har du ikke tid eller lyst til selv at overvåge virksomhedens IT-infrastruktur - så lad os stå for det.

 

Som IT-Totalleverandør tilbyder PentaCon A/S en lang række IT-ydelser - lige fra rådgivning til implementering. Vi holder ganske enkelt din infrastruktur kørende, så du kan bruge din tid på det, du er bedst til.

 

PentaCon A/S har mange års erfaring med etablering og servicering af alt fra små til mellemstore og komplekse netværk og er i stand til at levere og servicere på både hardware- og softwaresiden. Vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og kan dermed sikre, at du får den optimale løsning, der dækker din virksomheds eksakte behov.

 

PentaCon A/S tilbyder ydelser i alle faser omkring anskaffelse samt anvendelse.
Med en serviceaftale kan du sikre dig, at dine systemer kører optimalt - at dine systemer altid er opdateret, samt at dine ressourcer bruges så effektivt som muligt.