Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

I løbet af februar vil vi afholde nye seminarer med Uniconta som tema. Her vil du få en introduktion til ERP-systemet, hvor vi også sammenligner med Microsoft Dynamics C5.

 

Så hvis du går og overvejer om det kan betale sig for din virksomhed at skifte økonomisystem, kan disse seminarer give dig en oplagt mulighed for at få et indblik i, hvad Uniconta byder på af funktionalitet og muligheder.

 

 

Seminarerne finder sted her:

Hos PentaCon A/S

Tallerupvej 69,

5690 Tommerup

 

Tirsdag d. 12. februar 2019 kl. 14-16

(Senest tilmeldingsfrist torsdag d. 7. februar)

 

Torsdag d. 14. februar 2019 kl. 14-16 

(Senest tilmeldingsfrist mandag d. 11. februar)

 

Tirsdag d. 19. februar 2019 kl. 14-16 

(Senest tilmeldingsfrist torsdag d. 14. februar)

 

Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 14-16 

(Senest tilmeldingsfrist mandag d. 18. februar)

Agenda:

 

- Velkomst

- Om Uniconta

- Priser

- Demo

- Spørgsmål

- Afrunding

 

 

Det er gratis at deltage, men det kræver, at du tilmelder dig/jer på e-mail: uniconta@pentacon.dk inden de anførte tilmeldingsfrister.

I mail-meddelelsen bedes du skrive navn på deltager, e-mail adresse på deltager, og hvilket seminar du/I ønsker at deltage i.

 

Ved tilmelding til seminaret accepterer du, at dit navn og email gemmes og kun bruges til at modtage informationer om seminaret.

 

 


 

 

Kort om Uniconta

 

Økonomisystemet Uniconta distancerer sig fra andre lignende systemer ved at have en lokal applikation, der håndterer data i skyen - en af fordelene er, at du ikke behøver føle dig begrænset i forhold til browseranvendelse eller lokalt databehandling. Samtidig med dette understøtter Uniconta både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

 

Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle dine behov for udførelse af økonomiopgaver.