Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Sikker mailløsning

PentaCon A/S har i samarbejde med tandlæger udviklet en løsning, der afhjælper problemstillingen med håndtering af personfølsomme data, efter at loven blev ændret i 2015.

 

 

Blanketterne udfyldes i et krypteret miljø jf. Datatilsynets anvisninger omhandlende behandling af personfølsomme data.

 

 

Der kan vedhæftes billeder og øvrige filer efter behov.

 

 

Den henvisende tandlæge får efter afsendelsen af den sikre mail en kvittering, som indeholder de indtastede oplysninger.

 

 

Løsningen bevirker at man lovligt kan udfylde og afsende hele online henvisningen. Man slipper således for de udfordringer, der ellers er forbundet med håndtering af de sidste 4 cifre i CPR nummeret.

 

 

Henvisningen samt eventuelt vedhæftede filer kan straks lagres elektronisk, hvis der er behov for dette.

 

 

Løsningen kræver meget få ændringer i de eksisterende systemer. De eneste ændringer er et link på den nuværende hjemmeside, samt tilføjelse af sikkermail kontoen i Outlook eller en anden mailklient der understøtter Microsoft Exchange 2013.

 

Via et link knyttes den eksisterende hjemmeside til PentaCon A/S sikker mail løsning.

 

Klik på nedenstående link til specialtandlæge Helle Lindtofts hjemmeside, og se et eksempel på hvordan en krypteret online henvisningsblanket kan se ud.

 

 

Link til henvisningsblanket