Login

Webshop

Kom hurtigt og let i gang med internethandel. Pentacons webshop dækker de flestes behov. Webshoppen er intuitiv og præsentativ for din virksomhed, og kan integreres med C5, hvilket gør vedligeholdelse og opdatering af din webshop enkel og sikkernår det kommer til opdatering af varer/ydelser - herunder produktinfo, billeder, priser, prisaftaler mv.

Pentacons webshop har mange muligheder. Der kan bl.a. vælges forskellige moduler til webshoppen, således at de fleste behov og ønsker kan imødekommes - hvad enten du ønsker at sælge fra nettet, eller blot gøre opmærksom på dine produkter. Det eneste du skal gøre er at vælge, om du ønsker en webshop integeret med C5, eller en stand-alone webshop, eller blot en standard hjemmeside uden shop (CMS), så hjælper vi, med at tilpasse løsningen med moduler efter dit behov.  

 

Underside med video

Administratoren har på denne underside mulighed for at indsætte en video fra YouTube, indsætte billede og tekst i WYSIWYG under videoen.

Kontaktside

Kontaktsiden giver dine kunder mulighed for, via en kontaktformular, at kontakte jer. Administratoren har mulighed for at angive hvilken mail kontaktformularen skal sende til. Endvidere er det også muligt for administratoren at angive adresse, telefon, fax m.v. i form af tekst på denne side. Det er også muligt at indsætte et google maps med virksomhedens adresse.

Produktgruppeside

Produktgruppesiden henter data fra C5, og viser alle produkter i en sidemenu på denne side. Din Kunde kan vælge en produktkategori, og de tilhørende varer vil blive vist. Kunden har mulighed for at sortere efter pris, vælge hvor mange produkter der skal vises og søge på navn og varenummer.

Samarbejdspartnere

Undersiden samarbejdspartnere gør det muligt for administratoren, at angive samarbejdspartnere i form af en overskrift og et billede/logo. Kunden kan klikke på billedet/logo, og vil blive sendt til partnerens hjemmeside.

Logoslider

Logoslider er en serie af små billeder på række, der gentagne gange bliver vist på forsiden. Administratoren har mulighed for at uploade ubegrænsede billeder. Den besøgende kan derefter klikke på et billede, og blive sendt til en bestemt underside, såvel som til en helt anden hjemmeside.