Login

Microsoft Dynamics C5

Med Microsoft Dynamics C5 får du den bedste økonomistyring på markedet.

Der skal være styr på økonomien i din virksomhed - fra starten. På den måde vil du have overskud til at gøre det du egentligt interesserer dig for, uanset hvilken type virksomhed du har eller er ansat i. Hvad enten du er ved at starte ny virksomhed eller måske ønsker at give produktiviteten et løft i en eksisterende, så er det vigtigt at du ikke lader dig begrænse af økonomistyringssystemet, men vælger et, som kan vokse og udvikle sig i takt med dine ambitioner og behov.
 

Opgrader din Dynamics C5

Få mere ud af din Dynamics C5-løsning. Efterhånden som dine behov opstår og vokser, skal din Microsoft Dynamics C5-løsning tilpasses.

Uanset om din virksomhed vokser, og du har brug for at tilføje brugere, eller du vil udvide løsningen for at håndtere nye forretningsmæssige problemer, eller du vil udnytte systemfunktionalitet, som du allerede ejer, men endnu ikke har "aktiveret", kan din virksomhed have fordel af en gennemgang af dine aktuelle behov.

Vi kan hjælpe med at vurdere dine behov og afgøre, om det vil være besparende at udvide systemet eller udnytte ny funktionalitet ved at opgradere til den aktuelle version. Med et vedligeholdelses abonnement på din C5 løsning har du ret til nyeste version.

 

Du kan selv sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dine behov.


I praksis starter du med en C5 Grundpakke, som du bygger videre på.

Dynamics C5 Grundpakke indeholder som standard:

 

  • 300 Finanskonti
  • 100 Debitorer
  • 100 Kreditorer
  • 300 Varenumre
  • 1 Bruger
  • 45 MB Database
 

Derudover kan det udvides med adskillige moduler, efterhånden som din forretning vokser.