Login

Dynamics C5 Moduler

Microsoft Dynamics C5 er Danmarks mest udbredte økonomisystem til små og mellemstore virksomheder. Der er idag mere end 80.000 brugere i Danmark.


Der er mange fordele ved at vælge Microsoft Dynamics C5:


Integreret virksomhedsløsning: Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden. C5 grundpakken indeholder alle de nødvendige grundlæggende værktøjer samt en manual, der gør det nemt at komme igang.

Hurtigt og nemt at implementere: Microsoft Dynamics C5 kan være installeret og klart på kort tid.
Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig hurtig implementering - inklusiv overgangstiden til træning af dine ansatte. Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: Venligt og intuitivt, så brugeren nem kan finde rundt i systemet.

Fleksibilitet: Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler - eller nogle af de mange specialløsninger vi har udviklet gennem årene.

Start enkelt og voks efterfølgende med Microsoft Dynamics C5