Login

Uniconta seminar i Thisted

Til november i år kommer der en speciel mulighed for virksomheder i Jylland til at deltage i et seminar om Erik Damgaards ERP system, Uniconta.

 

Så hvis du går og overvejer om det kan betale sig for din virksomhed at skifte økonomisystem, kan dette seminar give dig en oplagt mulighed for at få et indblik i, hvad Uniconta byder på af funktionalitet og muligheder.

 

Kort om Uniconta

Økonomisystemet Uniconta distancerer sig fra andre systemer ved at have en lokal app, der håndterer data i skyen - en af fordelene er, at du ikke behøver føle dig begrænset i forhold til browseranvendelse eller lokalt databehandling. Samtidig med dette understøtter Uniconta både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle dine behov for udførelse af økonomiopgaver.

 


 

Agenda:

 

- Velkomst

- Historien bag Uniconta

- Fordele ved Uniconta

- Konvertering

- Priser

- Demo

- Hvor kan jeg få hjælp?

- Spørgsmål

- Afrunding

 

Deltag på vores gratis seminarer og oplev, hvor enkelt det kan være at løse økonomiopgaver med Uniconta.

 

Seminaret finder sted her:

 

Onsdag d. 7. november 2018 kl. 9-12

 

Hotel Limfjorden

Simons Bakke 39,

7700 Thisted

 

 

 

Det er gratis at deltage, men det kræver, at du tilmelder dig/jer på e-mail: uniconta@pentacon.dk senest fredag d. 2. november.

I mail-meddelelsen bedes du skrive: 

  • Navn på deltager, 
  • E-mail adresse,
  • Virksomhedens navn,
  • Virksomhedens postnr. og by.

 

Ved tilmelding til seminaret accepterer du, at dine informationer gemmes og kun bruges til at modtage informationer om seminaret.