Tlf.: 64 76 12 11

Log ind
Brugernavn:
Adgangskode:
Har du glemt din adgangskode? Klik her
Glemt din adgangskode?
Indtast din e-mail og klik på "Send adgangskode" knappen. Så modtager du e-mail, som du kan bruge til at forny din adgangskode.
Email (påkrævet):
PentaCon A/S logo

Special-Butikken Himmerland A/S

Special Butikken Himmerland implementerede i starten af 2009 Microsoft Dynamics C5 som erstatning for Navigator.

 

Et af argumenterne for valg af Dynamics C5 var muligheden  for anskaffelse af et prisbilligt butiksmodul med bonprinter, kasseskuffe og scanner fra PentaCon A/S, der bl.a. har leveret denne løsning til butikskæden Build A Bear Workshop. 

 

Herudover giver valget af C5 os mulighed for at tilpasse systemet, så det i højere grad løser lige netop vore opgaver og behov, siger Peder Møller Lauridsen.

 

Bl.a. har vi fået udviklet et simpelt - men genialt labelsystem, så vi selv kan vedligeholde og opdatere hyldeforkanter og prismærker meget enkelt. Og vi kunne faktisk selv komme med nogle gode ideer til dette system - fortsætter Peder med et glimt i øjet. Vi fik bl.a. den ide, at vi skulle kunne udskrive labels på baggrund af en lagerkladde - på den måde kan vi selvoprette en række varenumre, som vi ønsker at udskrive labels til, på én gang.

 

Kort før sommerferien implementerede vi et andet specialmodul fra PentaCon A/S – nemlig optælling og indkøbsgenerering ved hjælp af håndscannere.

 

Dette modul gør hele processen lettere og mere sikker – og så sparer vi tilmed tid. Vi har også mulighed for at anvende udstyret til varemodtagelse og i forbindelse med pluk til ordrer.

 


Integreret Webshop  

 

Vi har netop sat PentaCon's Webshop-løsning i drift indeholdende eHandel, hvor vores C5 er fuldt integreret, således at vi kun skal vedligeholde vores C5 - Det er da nemt.

 

Vi er selvfølgelig altid parate til at dele ud af vore erfaringer til vore kolleger, siger Peder Møller Lauridsen.