Login

CMS - hvad får du for pengene?

Hvad får du for pengene?

 

Vi har frigivet en helt ny version af vores hjemmeside system - baseret på Umbraco - med de nyeste teknologier, SEO optimeret og forberedt til forskellige platforme som f.eks. tablets og smartphones. 

 

Ud over basissystemet ligger allerede en række udvidelsesmuligheder – f.eks. fuld integrerbar WebShop - og flere kommer til. 

 

Udgangspunktet er, at du selv kan/skal vedligeholde indholdet på din hjemmeside, for på den måde at holde omkostningerne nede. 

 

Overvejer du også at profilere dig og din virksomhed på nettet – eller påtænker du at udskifte dit eksisterende hjemmesidesystem, bør du bruge 5 minutter på at læse vores nye produktblad, som du kan finde her. 

 

Henover sommeren er der introduktionskampagne på hjemmesidesystemet:

 

  • Ved nyanskaffelse gives 25% på listeprisen.
  • Ved opgradering fra et eksisterende hjemmesidesystem gives 50% på listeprisen. 

 

Listepris hjemmeside system (CMS) vejl. Kr. 9.900 ekskl. moms.

 

Hertil kommer oprettelse af site, installation samt løbende abonnement.

 

PentaCon CMS er baseret på Umbraco. Løsningen tilbyder mulighed for at oprette menuer som efterfølgende kan tilknyttes konkrete indholdssider. Der tilbydes standardskabeloner til almindelige tekstsider med overskrift, tekst og billeder samt en WYSIWYG editor (What You See Is What You Get), hvor man kan kreere sine egne sider med flere muligheder end i standardskabelonerne(se billede 1 og 2). Siderne reagerer responsivt, hvilket betyder, at de tilpasser sig mobile enheder.

 

Websitets forside kan udstyres med et slideshow (se billede 3), hvor det er muligt at konfigurere billed- og fadehastighed samt indstille om slideshowet skal køre automatisk, eller om der skal være knapper til navigation. De enkelte slides består af et billede, en eventuel billedtekst samt muligheden for at lave et link til en af løsningens sider. På forsiden er det også muligt at placere en nyhedsruller (se billede 3), der kontinuerligt ruller igennem de forskellige nyheder. Nyhedsrulleren kan konfigureres til at køre automatisk med en rullehastighed efter eget valg. De enkelte nyheder består af en titel, et kort resume af den indholdsside som nyheden peger på samt et link til indholdssiden. Det er muligt at tilknytte et repræsentativt logo til nyheden.

 

Derudover medfølger en kontaktformular, hvor besøgende kan oplyse deres kontaktinformation samt en besked, hvorefter informationen sendes til en foruddefineret modtager/cc. Siden viser firmaets placering på Google Maps, og al opsætning kan selvfølgelig konfigureres løbende efter eget ønske (se billede 4).

 

Ønskes det at promovere forskellige events fra overlevelsesture til julefrokoster er dette muligt med det medfølgende billedgalleri. Der kan oprettes ligeså mange gallerier, som der ønskes. Hvert galleri kan indeholde en overskrift, en beskrivelse af galleriet samt en definition af den maksimale billedstørrelse. Hvert billede kan yderligere forsynes med sin egen overskrift og billedtekst (se billede 5 og 6).

Det er muligt at se ovenstående muligheder i praksis på vores demo furnitures.pentacon.dk

 

Abonnementet dækker de månedlige omkostninger til hosting af sitet, og omfatter daglig backup af sitet (filer), backup hver time af databasen (indhold) i tidsrummet 8:30 til 16:30 fra mandag til fredag. Backup af database gemmes løbende i en uge. Løsningen leveres som standard med mulighed for at uploade 1 GB data (billeder, video, dokumenter og øvrige filer). Det er naturligvis muligt at tilkøbe mere plads efter behov.

 

Analyse- og designmødet har til formål at afdække de behov og krav der er til den ønskede løsning. PentaCon tilbyder som udgangspunkt et grundlæggende tema med simple muligheder for at vælge bag- grundsfarve, standardfarve på menuer samt en gentagende farve på henholdsvis header og footer. Dette er nødvendigvis ikke en god måde at præsentere sit firma på, og derfor tilbyder vi på analyse- og designmødet rådgivning om design og funktionalitet samt gennemgår de forskellige muligheder for websitet. Såfremt man ønsker at gå videre med et individuelt design vil der blive udarbejdet et grafisk mockup, og der vil blive udarbejdet en kravspecifikation for den endelige aftale. Prisen for dette arbejde afhænger selvsagt af, hvad der besluttes på analyse- og designmødet.

 

Et kursus tager ca. 3 til 4 timer for et standard CMS – alt afhængigt af, hvor omfattende løsningen er. Kurset tager udgangspunkt i den specifikke løsning, og derfor er kursisten efterfølgende klar til at indlægge billeder og indhold samt foretage de nødvendig konfigurationer af løsningen.

 

SEO (Search Engine Optimiszation) er et omfattende begreb. SEO har til formål at sikre en høj placering på Googles rangliste. Der er mange faktorer involveret, hvis man vil stå øverst på første side, og som den del af vejen tilbyder løsningen mulighed for at indtaste titel, nøgleord og sidebeskrivelse for hver enkelt side.

 

Alle nævnte priser er ekskl. moms.

 

Læs også
Webshop